Istället för…

Det här var alltså dagen då vår färd till Paris skulle ha ståndat. Men inga finkläder ligger packade i några väskor, ingen Chrystella med knallrött läppstift vinglar fram i högklackat – nej SAS piloter vill ha 13% löneökning och stoppar vår färd. Hur ska man tänka? Positivt så klart!

Det är varmare och soligare i Luleå och så har Notre Dame brunnit ner. Räcker det? Nja kanske inte riktigt, men det räcker gott för mig. Jag unnar mig att jobba blott en halv dag för att sedan gå på gymet. Not. På vägen till gymet inser jag att jag redan tränat fem dagar på raken och att jag gott kan ta två dagars paus nu.

Kanske går jag ut ikväll och tar ett glas med en vän, kanske hinner jag sova middag först? En promenad i försommaren? Kanske kryper jag ner i soffan och ser klart på denna serie som jag fnissar, skrattar och rodnar lite åt. PS: Trevlig helg allesammans!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.