Upp efter väggarna

Man slängs från söder till norr, från gröna palmer till snöklädda vidder. Det är tur att jag gillar båda dessa klimat – ja jag anpassar mig snabbt. Det blir morgonpromenad med Chrystella 07.15 och solen reflekteras i snön och jag har glömt solglasögonen. Efter jobbet är det dags att ta sig tillbaka till gymet där jag nu inte varit på tio dagar. Jag är exalterad och nästan klättrar på väggarna.

Inget påskpynt syns hemma hos oss, men jag köper ett par gula liljor för att på något sätt ändå antyda till högtiden. Vad gör man under påsk egentligen? Familjen..? Vi får se vad som händer. Må gott nu, ja somliga av er kliver säkerligen av redan idag och jobbar inte skärtorsdagen. Njut!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.