Underhållning

Ni kanske undrar hur vår flight gick hem till Sverige? Jo alldeles fantastiskt bra. Underhållningen var underbar jag vi fick den sjungande flygvärdinnan på både flighten från Nice till Stockholm och från Stockholm till Luleå. På båda flighterna framförde hon en sång vid landning och vi tar väl ett smakprov:

Förutom skönsång, så blev det den Oscars-vinnande fantastiska filmen ”Green Book”. I vanlig ordning så är jag lite skraj för vinnande filmen, ja det är som om jag förutsätter att de är tråkiga. Det tog år innan jag stå ”Titanic” och ”Den engelske patienten” och båda dessa gånger visade det sig ju att jag borde ha sett filmerna på en gång. Ni har väl sett filmen som kammade hem ”bästa film”?

1 reaktion på ”Underhållning

  1. ”The Green Book” är otroligt bra, både för att den basers på en sann historia, gay temat i filmen samt den otroliga V Mortensen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.