Den sköna slutspurten

Pionerna på bordet börjar tappa sina blad. Det gör dem på intet sätt mindre vackra, men de påkallar ändå min uppmärksamhet om att allt har en början och ett slut. Min semester går även den in på slutspurten och det gäller att ta vara på de sista bildsköna timmarna.

Trots det lynniga vädret (allt från +11 till +22) så har jag utnyttjat stranden, gymet, restaurangerna, Netflix och lägenhetshäng med perfektion och denna eftermiddag så dyker ett välkommet regnmoln upp och gör mig foglig för städning. Hej och hå!

Vi hinner med ett dopp, bokläsning på stranden, ostron-inköp och garderobs och låd-sanering = vi är otroligt effektiva. Tre stora sopsäckar blir det, av saker som vi inte använder längre (jag måste bekänna en sak, men på ålderns höst så dras jag mer till enfärgade T-shirts än de med galanta tryck) och en stor låda ställs klart för Aidan min son som är en kropps-storleks-kopia av mig. Få barn har (likt Aidan) behövt lägga ner NOLL KRONOR på en gedigen designers-garderob tack vare en obeslutsam och över-spenderande fader.

Vad vi ser på Netflix? Typ en hybrid av ”V” och ”Handmaids Tail”. Betyg typ en 3:a…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.