Tillfixardagen

Idag splittar vi upp oss på var sitt håll för att göra oss fina. Zeb beger sig till tatueraren för att få sina händer dekorerade. Det blir inskriptionen ”Seul on va plus vite”/ ”Ensemble on va plus loin” Det betyder ”Ensam går man snabbt”/ ”Tillsammans går man långt”

Själv så gör jag industrispionage och går på frisersalong och klipper av mig håret. Tanken var att jag skulle spara ut det, ha en stram sid bena och en knut i nacken – men jag fick panik. Sedan går jag och köper mig ett läppstift för att få lite färg!

Så där ja, nu är vi båda nyfixade och en hel torsdagkväll ligger obokad framför oss. En liten lur kanske? Ja tack! Ett glas champagne? Ja tack. Som ni ser går det ingen nöd på oss.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.