Team Evanne samt lite musik & serie-tips!

Efter en rapp morgonpromenad (well, tillsammans med långbente Zeb urartar varje promenad till ett motionspass) så bjuds det på morgonkaffe hos unga familjen Evanne. Nytillskottet Frances har nu börjat hålla ögonen öppna och kommunikation är påbörjad. Tycker fortfarande hans ögon påminner om min mors (låt oss hoppas, då de är gudomliga) och en spännande blå färg med en kosmos-ljusblå ring kantar pupillen (dock inte att förväxla med Corneal Arcus) Se så söt han är!!!

Det som är kvar av dagen är: Pianokomp till (farmor) Eve/ repetition inför ett framträdande. Ja ni har väl hört hennes fina röst i gruppen ”Loop and Lil”? De släpper en ny singel i nästa vecka, så kolla då in låten ”Foothill” Sedan blir det middagslur (medan Zeb är på hockey) följt av resepackning. I morgon flyger jag hem till Frankrike och en veckas återhämtning väntar. Amen.

PS: Har ni sett Hbo-seriern ”Killing Eve” (ops: inte nu att förväxla med farmor Eve) Gör det! Säsong 2 har just öppnat på ett härligt sätt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.