Familje fredag

Det är underbart att vara på jobbet, vilken energi! Ja norrlänningarna känner närheten av våren och tar just nu av sig luvan. Det vintertrötta håret behöver förnyelse och vårens stora hit är en gammal klassiker – nämligen PERMANENTEN! Vi tar en titt på två av mina underbara kunder:

Efter jobbet hinner jag en sväng på gymet innan jag skyndsamt tar på mig kockförklädet, ja ikväll får vi finfrämmande. Farmor Eve kommer upp från Skåne för att se sitt nya barnbarn Frances och 2/3 av våra barn strålar samman (Armand är ju i Norge) Jag har förberett en hel del, men jag fyller skållade sötpaprikor med en mos av potatis, blomkål, oliver, kapris, dijon-senap och kryddor. Jag toppar dessa med riven parmesan + pinjenötter och de får gräddas på 200 grader i typ 40 minuter. Till detta så har vi en älgstek och en gudomlig sås av rött vin, grädde, soya, blåbär, lök och kryddor. – Till bords team Evanne, till bords!

PS: Till förrätt blir det Kalix löjrom och som efterrätt – tårta. Press play!

Tack för en underbar festkväll min kära familj, ja här ser ni hur fina de är. Moi, Vincento, Zeb, Eve, Emme, Frances, Aidan och Amoranda. Jag älskar er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.