1 april

Det är 1 april och idag och då är det ju tänkt att man ska lura någon – och av och till så blir det ju riktigt skoj. Jag kommer speciellt ihåg… Hm, jag kommer inte ihåg ett enda. 1962 (jag inflikar att detta är INNAN jag föddes) så lurade man många svenskar med att få färgteve genom att trä en nylonstrumpa över teven – och där får jag lyfta på min hatt!

Tidningarna ger sig in i lur-kampen och idag hade Norrbottens Media ett ”skämt” som handlar om hur vi ska få upp kvinnor till norr för att det är ”avgörande för regionens framtid” Med en skatterabatt ska vi alltså få fart på aveln. Hm.

Eftersom kvinnor fortfarande tjänar mindre än män så känns det sunkigt att luras om något som borde vara självklart. Hahaaa alla kvinnor, ni får inte mer pengar – det var ett lur! Jättekul alltså. Not. Vi spinner vidare på denna vinkel. ”Alla ensamkommande flyktingbarn får stanna i Sverige!” Någon tidning som vill nappa på det luret? ”Varannan statsminister måste enligt lag vara kvinna” Någon som vill knipa den?

PS: OM man hade 1-april:at att alla män mellan 50 – 65 skulle få ett privilegie-skatte-tillägg så hade jag fnittrat till iallafall (är jag humorlös?) Jag visualiserar alla rasande män…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.