Mon ami Mió Music

Det är vanligt att man gör en video till varje musik-album, det om man har budget till detta. Mon ami Mió Music gjorde ju en fantastisk video till låten som bar albumets namn ”Tröst” och jag hoppas ni har tittat på den? Om inte klicka här och ge den tummen upp! Men. Sen hade jag ju skrivit nio låtar till som inte fick lika mycket uppmärksamhet – så varför inte använda en (snodd) bild som reklampelare? Mumintrollen har så mycket att berätta och kan lätt gestalta de andra låtarna på albumet. Det här kanske är det nya svarta? Istället för en video visar man blott en bild? Klicka under valfri muminbild och lyssna till mina fantastiska vänner då de tolkar mina toner…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.