Den glada våren är här

Söndag. Våren är här. Inte fullt lika övertydlig som på bilden här invid, men sörjig. Finns det ordet? Snön drar sig undan och lämnar livsfarliga isfläckar i kombo med asfalt efter sig och vi är nu inne på plusgrader. Jag hör inga fåglar ännu, kanske är det hörseln det beror på?

Amoranda bjuder på äppelkaka för hela team Evanne och jag avbokar all träning för att landa i denna vilodag.

På kvällen kommer Chaka-L över och vi pratar om vår ankommande Nice-resa – ååå så härligt det ska bli/ planer smids.

Då kvällen är här så blir jag sugen att se första filmen av Jordan Peele, ja jag såg ju ”Us” på bio här i veckan:

Den har många gemensamma nämnare med filmen ”Us” men den delar tyvärr även manusbrist/ onödiga luckor som gör den lite haltande. MEN fortfarande så är det skräck när den är som bäst, dvs inte skräck alls utan mer thriller-rädsla. Gillar man ”Get out” så måste man se min favvo i denna genre (alltså bäst är ju förstås ”När lammen tystnar” i all evig tid) så måste man se en snarlik gammal film = The skeleton key MMMMM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.