Inspark i BOXEN

Fredagen får en happy ending i och med att mitt gym Inpuls anordnar en happening för BOXEN-medlemmarna (dvs ett uppgradering på ditt gymkort som ger dig tillgång till special-gruppträning-de-luxe, samt en egen träningsdel på gymet) Det hela börjar med hela 90 minuters galen träning och vi har fått ett tema, nämligen ”after ski”. Själv så försöker jag tänka ”utanför boxen” och ser mig själv som Black Panther goes backhoppning. Under slalomglasögonen målar jag mig djärvt glitter-svart och på min kropp sitter så tighta kläder att jag knappt kan andas. Tjohoo. Nu kör vi!

Efter detta galna pass (vår första övning är 50 burpees!!!) så blir det dusch, bastu och ombyte. Alla samlas i gym-baren (Yes! Ni läste rätt) för bubbel och mat. Det blir mer tävlingar och jag får träffa nya människor (som jag förhoppningsvis kommer att känna igen en annan dag/ jag är ju jättedålig på ansikts-igenkänning)

Tack alla ni som anordnade denna fantastiska tillställning. Det var UNDERBART!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.