Skräck

Det är torsdag och jag lockar med mig Chrystella på en filmgenre som ingen av oss gillar. Skräck! Men eftersom ”Us – Jordan Peele” fått så galet stor genomslagskraft så känner vi oss ändå kallade.

Hur var den då? Hm. Helt rätt i skräckfaktor för mig då det hela istället rörde sig om typ thriller-skräck med skratt-inslag. Jag ger den en svag 4:a och hade den haft en stabilare grund-story så hade det vart en 5:a för allt annat funkar! Början är bra, mitten är bra och slutet är bra, det är bara då man frågar sig ”hur” och ”vadå” som det blir lite klurigt. Men se denna apokalyptiska skrämsel ”zombie”-film och njut av skådespelarinsatserna!

PS: Veckans värsta skräckfilm var ändå den om Josefin Nilsson (och Örjan Ramberg) ja jag sover dåligt om nätter pga den och tänker på den varje dag…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.