Maxpuls & dvala

Eftersom Ric kommit åter från sin semester i Sri Lanka så blev det en välkommen-hem-mini-fest för honom i går kväll. Jag, Zeb och Nathan käkade galet goda tacos och drack vin (MITT I VECKAN) Men detta var ingen spontanfest utan jag hade även strategiskt tagit ledigt halva denna onsdag. Men. Eftersom jag vaknade pigg och alert så var det ingen ide att ligga hemma och låtsas vara bakis, nej varför inte gå ett crossfit/ boxen-pass med instruktören Inpuls-Frida istället? Det hela började med 50 burpees för att sedan fortsätta ytterligare 45 minuter med maxpuls! Hurra vad vi är bra!

När sedan kvällen kommit så tackar jag nej till alla förslag på aktiviteter och eftersom Zeb denna kväll är borta så släcker jag ner i lägenheten och lägger i en sorts framstupa dvala-läge. Ingen musik, ingen teve, ingen kommunikation, bara jag och en enda stor ro. Det var länge sedan nu och det var behövligt. Powernap i 45 minuter? Yes. En ansiktsmask? Ja tack! En värmekudde i svanken? Varför inte? En kopp grönt the? Ja men visst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.