+ & –

Jag har under dagen betraktat plus och minus, men vi börjar med minus-de-luxe, som går till Örjan Ramberg som fått sitt ärke-svins-ansikte blottat av den utmärkta dokumentären ”Josefin Nilsson – Älska mig för den jag är” = #burninhell SE DOKUMENTÄREN! Lova!

Dagens stora plus går till att Netflix-serien The OA är tillbaka med säsong två. Ni som inte sett första säsongen MÅSTE kapitulera för denna magiska thriller-saga som griper tag i en så hårt. Jag har all tro i världen att underbara och fantastiska Brit Marling (seriens skapare och även huvudrollsinnehavare) ännu en gång kommer att slå mig med häpnad. Vi tittar på trailers från 1an och 2an va?

Dagens lilla minus och lilla plus står på mitt frukostbord nästan varje morgon. PS: 1/3 saknas = 1 dl blåbär från Tallberg.

På plussidan står världens godaste och nyttigaste müsli i världens bästa förpackning. Hejja Risenta! (Pauluns müsli framstår som något ihopskrapat från en fågelbur i jämförelse) Inget tillsatt socker och med en smidig förpackning i enbart kartong som lätt viks ihop och källsorteras.

På minussidan står min (goda och ekologiska) yoghurt i en urusel förpackning som den dessvärre delar med många andra. Svår att få ut allt innehåll ur. Äcklig och grisig att källsortera.

Varför slutade man med tetran som man hade tidigare som bestod bara av kartong och var lätta att skölja ut?

Som ni ser så har min dag gjort djärva kast mellan plus och minus, men tyvärr så bleknar allt plus och gott då Josefin ständigt återkommer i min tanke. #brinnförjosefin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.