Rösten #amadeusevanne

Det händer mycket denna dag, ja på salongen så bubblar det och sjuder av skaparglädje. Men om detta får jag allt skriva en annan dag – för dagens huvudperson och höjdpunkt är vår son Amadeus (aka Armand) Evanne.

1600 fantastiska röster sökte ”The Voice” Norway och 90 blev utvalda att tävla i första omgången. Ni kommer ihåg hur det gick va, då hälften åkte ut?

I går var det sedan dags för att göra ännu en gallring och av de som blivit utvalda skulle ännu en gång ställas mot varandra och hälften skulle bort. Programmets tema var ”knockout” och Amadeus Evanne var redo:

På nästa filmsnutt så klickar du på pilen till höger så att du ser hur det gick!

Galet stolta är vi, ja det kan ni nog förstå. Zeb, jag, Aidan, Emme, Vincento och lille-Frank satt uppkrupna i en soffa med MÄNGDER av chip, ostkrokar och plockgodis och jag vet att Amadeus mamma Eve + familj satt bänkade nere i Ystad. Man vet aldrig hur långt rösten leder en, men att bara ta sig hit är en storartad bedrift. GRATTIS GRATTIS GRATTIS #amadeusevanne

1 reaktion på ”Rösten #amadeusevanne

  1. Grattis Amadeus, vi har vikarierat tillsammans på samma plats i Luleå.
    Kram Lycruzl

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.