Dagens I-landsproblem

Saker bleknar med åren. Ögonfärg, hudfärg fejdar en smula med tiden, ja detta i samklang med de ankommande grå stråna. Nu tycker jag faktiskt inte att detta är så hemskt, tvärt om så tycker jag grått hår är underbart vackert.

Saknar jag nåt av mitt färg-förtvinande då? Det skulle vara ögonbrynen då, men det har jag ju korrigerat. Men ibland då jag ser gamla bilder av mig själv så saknar jag mina purpur-röda läppar som med tiden blivit lite rosa-beiga. Kanske ska man korrigera även detta? Ja det måste ju finnas ett läppstift som A: Är min läpp-ton, fast djupare. B: Inte är för glansigt och glittrigt. C: Inte för heltäckande, utan lätt transparent.

Som ni förstår så pratar vi om I-landsproblem men eftersom jag inte har något värre att ta upp denna måndag, så får jag nöja mig med detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.