Dagen efter

Vaknar upp och är rädd att jag ska vara tok-bakis. Men nej då… Inte bakis, men däremot märkt på andra sätt. Mellan mina lår, mellan två av mina höger-fingrar och på höger fot finns skinnflådda partier efter min storartade lång-reps-klättring igår. Min högra axel är kanske inte ur led, men jag har svårt att lyfta handen högre än huvudet. Jag misstänker att de romerska ringarna har något med den saken att göra:

Lätt decimerad så avbokar jag dagens wod + spinning (tror inte jag kan sitta på en sadel på typ en vecka) och söker tröst hos familjen istället. Zeb lagar familjeträffs-klassikern ”spagetti & köttfärssås” och Aidan, Emma, Vincent och Amoranda hugger in.

Lille Frank är det senaste tillskottet till team Evanne och jag är en mycket stolt farfar. Jag tittar ner på denna lilla människa och undrar så vem han är, vem han månde bliva. Men lille Frank – du är så välkommen hit till oss. We love you sooo much, även om din bror just (av misstag?) sparkat dig i huvudet.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.