Happy ending

En magisk fredag. MAGISK. Fina kunder hela dagen, t.ex detta gör-om-mig projekt. Använd pilen och se fler bilder på en balayage infärgning, på denna nöjda kund.

Efter jobbet så möter jag upp med Chrystella och vi kör en timmes styrkepass på Inpuls för att bygga upp oss inför vår gemensamma Paris-resa i nästa månad (jag misstänker att vi kommer att vara galet snygga) Inpuls fyller 20 år och då vi är färdiga med passet så öppnar de en gym-bar och vi bubblar lös innan det är dags att gå ut och käka. Aniq och Zeb gör oss sällskap och vi provar på Hemmagastros nya meny

Låt mig tipsa om min fantastiska förrätt. ”Celeriac cannelloni – Goat cheese, broccoli, citrus, olives & hazelnuts” Lo-lo-loved it! MMMMM Till huvudrätt tog jag ”Steam Buns – Deep fried Svedjan halloumi, mushroom glace, red cabbage, chives mayonnaise, horseradish & pickled cucumber” = också makalös MMMM.

Helgen har precis börjat och jag är redan nöjd. Amen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.