Barnkalas för vuxna

Ivy fyller 35 och anordnar fest. Det är henne ni ser här till höger iklädd något vi fann i ett redskapsskjul. Temat är ”Barnkalas för vuxna” och vi blir ombedda att komma i sportmundering (jag har tre ombyten, men fegar ut att ta till jockstrapsombytet) till en stor gymnastiksal. Vi får sockiplast där hon tryckt vara namn inunder, vi får drinkar och delas upp i lag. Jag, Jossie och Coco hamnar på samma lag i första tävlingen, ja låt oss ta en titt på den här inunder:

Nu kanske ni undrar vem som vann hinderbanan? Låt oss ta en titt på vinnarlaget:

Och så fortsatte kvällen i goda idrottsmänniskors lag. Drink avlöste drink, tävling avlöste tävling – och nya segrare utropades och nya storverk utfördes:

Skador? Med största sannolikhet JA. Själv fick jag rep-skador mellan låren, på händerna och ena foten, då jag inte bara lyckades klättra upp för det långa repen – nej jag lyckades även kicka födelsedagsbarnet i huvudet:

Tack Ivy och Nathan för EN UNDERBART uppfriskande kväll. Tack för nya möten, delikat smörgåstårta och bastubad. Så mycket energi och glädje som infann sig = lo-lo-love it.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.