Belöningen


Det är snöstorm i Luleå. Medelhavets turkosa och friska vatten har ännu inte lämnat min ådror och jag står som handfallen inför detta oväder. Plogbilarna hinner inte med all snö och jag får plumsa mig fram till jobbet.

Jag känner att jag utfört något heroiskt efter att ha tagit mig till och från jobbet denna lördag och min kropp skriker efter belöning. Nu blir ni nyfikna på vad den belöning kan bestå av kanske? Choklad? Champagne? Nej bättre upp. Jag åker hem till Chrystella och så bokar vi en resa till Paris. Bara så där. BAM!

Ikväll är det melodifestival och utan att ha sett mer än delfinal 1 så hejar jag helt klart på John Lundvik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.