Little Frank kommer till stan

Då vårt plan landade igår natt 23.30 inväntade många meddelanden. Vi satte oss nervösa i en taxi och åkte i hast, inte hem till oss själva – utan hem till Aidan, Emma och Vincento. Värkarna hade satt igång samma kväll och vi fick förmånen att sova över med Vincento, i väntan på en lillebror.

Så kom han då BAM! Little Frank med ögon stora som min mor Sybille, ja se så söt han är ändå:

View this post on Instagram

#morningadventures #sassywalk with Vincento

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

Välkommen hit till oss kära Little Frank. Du vet kanske inte ännu vilken underbar familj du hamnat hos. Dina föräldrar är typ hur underbara som helst, för att inte tala om dina farfädrar och din farmor, mormor och morfar. Vi älskar dig redan hur tokmycket som helst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.