En blixt från klarblå himmel

Efter en lycklig dag på stranden känns det helt plötsligt som om det drar ihop sig på himlen. Nej, det är inga moln… och ont i magen har jag också. Vad är det som spökar? Jag frågar mig själv ”om jag är lycklig” och svaret blir en moloket NEJ! Hur kan det komma sig, jag som har allt man kan önska mig. Men helt plötsligt så blir jag jättelåg. Min farmor drogs med dålig nerver och så fort jag vart lite tyst så har min mor dragit upp att jag nog har ärvt hennes labila drag. Är det en en släkt-depression som först NU brustit ut? Eller är det min första ålders-kris, ja jag fyller ju år i morgon?

I går på nya avsnittet av RuPauls Dragrace så var Miley Cyrus gästdomare och hon tipsade de tävlande om att andas in genom en näsborre och ut genom andra (med hjälp av fingerknip) för att stilla systemet. Jag bryter raskt upp från stranden och Cyrus-andas hela vägen hem.

Sedan öppnar jag toan och spyr. Ahaaa FUCK! Jag känner helt plötsligt igen symtomen. Den stekheta kroppen, den frys-skakande kroppen och minns då jag drog på mig salmonella en gång då jag var här tidigare. OMG.

Jag försöker dricka, men spyr upp det och jag försöker sova, men kan inte. Vi får se i morgon hur jag mår eller om det är dags att ta sig iväg till det högst krångliga hospitalet – PÅ MIN FÖDELSEDAG!

Potentiella banditer. Kyckling baguetten jag köpte vid stranden som lunch… Eller vi får heller inte bortse från ostronen (i förrgår) vars skal (om man nuddar det med läppen) också kan leda till liknande åkomma.

Tyck synd om mig. Skriv krya-på-dig-meddelanden under kommentarer och hoppas att jag blir frisk redan i morgon. Amen.

6 reaktioner på ”En blixt från klarblå himmel

  1. Krya på dig vännen. En av burkarna (den bruna) som kommer till dig ska du äta 2-2 av tills burken är slut… <3. Ta inte något som får tarmrörelsen att stanna upp , kroppen vill att det ska komma ut <3.

  2. Tänkte på dig och ostronen i solen,ajaj, klart att du är bättre i morgon, och att du kan tillföra kroppen vätska❤️

  3. Hurra. Det var matförgiftning och inte salmonella. Groggy vaknar jag rätt skakig upp på min bemärkelsedag. Tack för alla värmande kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.