Cote d’Azur

Idag viger vi våra spinnings-ömma ben till sol och svalka. Ja det är 18 grader i skuggan men långt över 25 grader i solen (dvs som svensk högsommar) Vattnet har däremot inte hunnit värmas upp ännu (tänk 13-15 grader) men vem kan motstå detta turkosa vatten?

Mió Evanne

Det blir lunch på stranden, det blir bokläsning och slummer. De mjuka runda stora stenarna gör att man slipper bli sandig in till tolvfingertarmen och det är även fullt möjligt att gå direkt på restaurang – utan att vara orolig att man sandar ner överallt. Varmaste dagen hittills/ #thankyoulord

View this post on Instagram

#beachboy #cotedazur #france #nice

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.