Pre-birthday-party

Eftersom jag är borta på min födelsedag så tycker Ric att vi ska gå ut och ta ett pre-birthday glas vin på stan. Vi blir ett helt gäng som ockuperar en soffhörna på Hemmagastronomi och klicka på pilen till höger så får du se mina fina vänner!

View this post on Instagram

#thankyou #prebirthdayparty

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

Tack alla ni som slöt upp, tack för skratt och för sång. Så här i efterhand, med två Treo bubblandes i ett glas, så förstår jag att jag hade kunnat ta det lite mer varsamt. Men man har ju inte en för-födelsdagsfest alla dagar så jag får allt bita ihop.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.