Aktivitet & ansvar

Förutom den sedvanliga morgonpromenaden i minus 21 grader, så får kroppen annars vila denna torsdag. Från gymet alltså. Det finns fullt med roliga saker att göra förutom fysisk aktivitet och efter jobbet så blir det soppkök för att koka en veckans lunch. Denna gång i form av en sorts selleri, fänkål & laxsoppa! Mmm. Medan nu allt puttar ihop så går jag igenom mitt insta-flöde och stannar till vid denna galenskap.

Kvällen slutar med att barnbarnet Vincento kommer över då hans föräldrar ska iväg på middag. Ååå dessa stunder. Det finns en ålder där för barn, då de i en ångestklump förstår att döden finns. Ikväll känner jag den själv, starkare än jag någonsin känt förut, För jag vill aldrig försvinna iväg, jag vill vara odödlig och stanna kvar i detta. Fast innerst inne vet jag ju att det är omöjligt, jag är ju stor nu. Fast ont kan det göra ändå…

Det var inte länge sedan Årets matbluff blev korat, då i form av palmolje-indränkta ”Lätta Original” men är det nu på tiden att vi har en till tävling = ”sämsta uppfinningen”? Här säljer alltså Shopwala Europe ett PLASTSKAL till ägg. Meningen är alltså att man ska knäcka äggen i denna lilla äggkopp med lock och sedan koka den i vatten. Fatta galenskapen! Naturen har utrustat ägget med en naturligt skydd och sedan kommer vi på något så miljögalet att ÖKA plastförbrukningen och slänga äggskalet! Detta känns redan som en klar vinnare i ”sämsta uppfinningen” men du har kanske en värdig kandidat? Skriv in den under kommentarer!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.