Solen som återvände

View this post on Instagram

#tuesgay #fitness #gym #wod

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

Till skillnad från gårdagen så sprudlar jag denna tisdag. Jag börjar tänka att det kan röra sig om att jag är mer vädersensibel än jag anat och att jag nu låter dagens väder lysa genom mig. Jag fullkomligt bubblar! Det är strålande sol, snön ligger vit och det är bara några få minusgrader = underbart.

Kund på kund strömmar in på Sax & Maskin bara för att bli vårfina och energin är på topp!

Den räcker t.om till ett styrkepass där jag på stadiga armar, med stadig magmuskelatur lyfter mig mot skyarna. Amen.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.