En morot


Det är snöstorm då jag tar min morgonrunda runt sjön, det regnar då jag avrundar dagen på väg hem från min pilatesklass. Kroppen är liksom tung och jag misstänker det är fest & träningsverk efter helgen.

På pilatesklassen så mötte jag Chrystella och Jessique och jag försökte verkligen hänga med dem i diskussionen, men det var som om vart annat ord försvann och jag liksom förlorade sammanhanget.

Kanske ska jag sova lite mer och träna lite mindre denna vecka? Just nu så behöver jag en närande morot och jag får den (abrakadabra) i form av en väderrapport.

Om exakt en vecka så åker jag hem till Frankrike och möter det dom kallar vinter (HA) men det som vi kallar försommar.

PS: Dagens musiktips är gruppen Kassa Overall och albumet ”Go get ice cream and listen to jazz”! Jag har aldrig hört talas om dem förrän de idag drabbade mina öron på ett fantastiskt sätt. Gammalt och nytt, jazz och hiphop. Lyssna lyssna lyssna:


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.