Alla hjärtans dag…

Det är alla hjärtans dag men jag vaknar alldeles groggy. Jag har sovit superdåligt och snarkat mig fram med tilltäppt näsa. Varför? Håller jag på att bli förkyld? Nej det visar sig istället att det är den nymålade och nylackade tavlan som är boven i dramat, ja ingen ska tillbringa allt för lång tid i lack-ångor. Kommer jag att få bestående men nu?

På jobbet är det kul och våra kunder ska ut och ha skoj. Vi tar en titt på en av mina kunder:

Medan min make har Valentines-Yoga på Inpuls så går jag dit och har en gym-PT-klass med Ewy. Jag och Zeb träffas dock för en kärleksmiddag då vi micrar en kartong indisk gryta (som de säljer på gymet) och äter var sitt rött gelehjärta. I love him so. Puss på er alla!!

Mió & Sebastian Evanne

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.