En frilansdag

Det är ingen vanlig dag, nej det är Miós frilansdag! Vad gör man på en sån då, undrar kanske ni? Jo då gör man saker som man inte annars hinner göra för att jobbet snor de ljusa timmarna. Så efter frukosten så börjar jag med att ladda jag energi och beger mig iväg på ett 90 minuters gympass. Hurra! Här ett liten urtungt smakprov:

Då jag sedan kommer hem så hastar det, ja solen går ner 15.51 så fram till dess har jag projekt ”måla altartavla” framför mig. Jag har faktiskt förberett en hel det och senast har jag kittat några reliefer. Nu är det bara att mata på och hips vips så är tavlan nästan klar! Eftersom tavlan är rätt hög så får ni se den klippt i tre delar.

art by Mió Evanne

Onsdagen som frilansdag går undan och eftersom en fårfiol ligger på upptining och Aidan, Emme och Vincento är på väg för en middagsbjudning är det dags för mig att kasta mig över detta matlagnings-projekt. Häpp!

2 reaktioner på ”En frilansdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.