Det nya livet & medföljande konsekvenser

Efter att ha börjat gå på gym-klass (pilates) igen och inte bara improvisera fram själv på gymet, så har kroppen börjat dra ihop sig inifrån. Underlig känsla. Det är inte så att det (ännu) syns utifrån utan det hela rör sig mer om en ovan spänd känsla i solarplexus. Vårt hälsosamma 5 dagars liv (följt av 2 med hopp&lek) känns som ett rätt val och jag ser fram emot vad det kan medföra.

View this post on Instagram

#strikeapose

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

PS: Om vårt nya hälsoliv har något att göra med att Zeb för första gången började sjunga i sömnen 03.00 – så ser jag med spänning fram denna tisdagsnatt/ jag ska ha rec-knappen redo. Det rörde sig om någon form av operett i ett djupt baryton-format och jag kunde urskilja fraser som ”Le rouge…”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.