Middag med vänner

Vänner kan komma från ingenstans och idag går vi ut med vår elektriker och hans nya flickvän. Det var länge sen jag bevistade Hemmagastronomi, men denna lördagkväll så slår de mig med häpnad över hur delikat allt är.

Vi börjar med en mix av deras ”snacks” för att jag sedan går vidare in på 3 ostron och en halv råbiff. Som varmrätt tar jag reninnanlåret (med bakat äpple, persiljerot och calvadossky) Mmm. Kolla in deras meny här!

Tack Emil, Maja för en underbar kväll, tack Hemmagastronomi för himmelska smaker. Tack Zeb för all kärlek och tack gode Gud för allt underbart jag får smaka i detta fantastiska liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.