En tredelad söndag

Söndagen är uppdelad i tre spännande delar där jag improviserar mig fram som kock, konstnär och spinning-kille. Ja först börjar jag med att laga en nyttig och mustig lunch-köttsoppa för hela veckan (Zeb ska laga kycklingsoppa senare under dagen) och sedan sätter jag igång med att skissa på altartavlan till Tallbergs Kapell!

Jag får tillslut slita mig från tavlan (som nu hunnit få lite färg) för att skynda iväg till Zebs spinningklass. Idag har nämligen han en övningsomgång på en cykel-klass och har bjudit in sina vänner. Här är några glimtar innan passet + när ljuset släcks och benen börjar gå som trumpinnar! Jossie (som sitter invid mig) säger att det är som att gå på världens bästa klubb och hon har nog rätt. Mitt nattklubbande tog ju slut i förra veckan (ni som följer bloggen vet ju redan detta) och det här är det nya livet. Nu kör vi!

PS: Tack Zeb för ett fantastiskt pass. I love you!

2 reaktioner på ”En tredelad söndag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.