Återvändaren

Jag är åter i Sverige, i Luleå, i vintern, i vardagen, i nuet, på morgonpromenaden, på jobbet, vid saxen, på Coop, i lägenheten, vid spisen. Jag tar mitt första kliv in på nya Inpuls gym på smedjegatan och kör mitt första styrkepass. Gymet har expanderat och blivit över 3000 kvm och jag känner mig lätt vilsen där jag försöker hitta rätt bland hantlarnas vikter.

Är det så med oss människor att det nya alltid får oss att bli lite handfallna och trevande. Jag försöker hitta min runda från förr, men maskinerna står på helt nya ställen och jag får komma på en annan strategi. Det är inte så farligt att treva runt lite, att ta en ny runda varje dag och hitta något som passar en, passar ens kropp. Det ska bli så spännande att botanisera bland allt nytt och det ska bli skönt att återställa kroppen i originalläge. Amen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.