Sista dagen i Pardiset

Vad gör man då det bara är en dag kvar på sin minisemester? Jag försöker bevara lugnet i mig och traskar runt i gamla stan för att alstra energi. Då vi väl kommer ner på stranden så har vindarna blivit ljumna och havet lockar och jag har ju kortkalsonger att bada i. Tjohoo!

Vi lufttorkar på stranden, solar en smula. Tar oss sedan till en takterass-bar med utsikt över medelhavet och käkar lunch. Ett glas rosé? Ja tack. Som efterrätt en Aperol Spritz? Ja gärna…

Det är meningen att vi ska städa ur lägenheten denna eftermiddag men vi bestämmer oss istället för att kliva upp tidigt i morgon och göra det. Jag handlar tonfisk i kotlettform, potatis och sparris + ett fint vitt vin inför middagen och försöker tänka att jag är här och nu och att inte stressa. Kanske ett dopp till?

Mió Evanne

1 kommentar till “Sista dagen i Pardiset”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.