En lördag med spinn

Dagen börjar nästan i en tornado, nämligen i en cyklon! I 45 minuter stå-trampar vi (jagade av hjärtinfarkten) fram på våra spinningcyklar (i ett nedsläckt rum med hög musik) Detta är spinning–de-luxe mina damer och herrar, ja av och till har man hantlar i händerna som man viftar runt med. Här ser ni oss med vår instruktör!

Efter passet går vi ut och äter lunch med tränaren Michael, ja Zeb har scoutat honom att komma till Luleå på två veckor och piska igång spinningrummet på nya Inpuls. Vädret är MAGNIFIQUE och en liten del av mig skälver redan att jag snart måste åka här ifrån…

Ikväll ska vi gå ut och äta (med en vän) på min favvo-restaurang L’atelier och jag dreglar redan då jag läser igenom menyn. Må gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.