Sydöst

Telefonen väcker upp oss vid 05.00 tiden och vi släpar oss ner till avgångshallen och flyger till Bryssel i ottan. En bra sak med just Bryssel är den fantastiska guld-loungen på flygplatsen, ja där kan man äta och dricka gratis i en underskön miljö. PS: Där har inte bara Lexus en monter, nej här mina damer och herrar cirkulerar pengar – så här finns det självklart även ett lyx-pralinstånd!

Från Bryssel tar vi oss vidare hem till Nice och där slår solen emot mig och jag kisar som om jag varit inspärrad i en iglo det senaste året. Medan folk är påbyltade pga vintern så tar jag och Zeb av oss i T-shirt och njuter av att det är 14 grader i skuggan så där mellan 12-15.

Jag är kock idag. Ingen av oss vill gå ut och äta utan vi vill mest njuta av vår lägenhet denna första minisemester-dag. Lunchen blir korv från slaktarn som jag steker och serverar till en delikat sallad (omg nu måste jag säga det – men Gud vad TOMATERNA är goda! Det är nu man verkligen märker skillnaden den bleka Luleå-tomaten och det köttiga söta Nice-tomaten)

Efter lunchen blir det middagssömn och jag har nyss vaknat upp och satt igång med middagen = en god god köttfärssås som ska serveras till en underbart grov Nice-gjord spagetti! En kocka får alltid mer inspiration av ett glas champagne och vi skålar för det underbara livet.

Som ni ser har jag rakat av mig vinterskruden (skägget) och detta tillsammans med skrubb och lermask är steg 1 i att återta min fysiska och psykiska ungdom. Stay tuned!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.