Släpp nu lite solsken in!

Varje dag har såklart sin botten, utan den finns ingen topp. Dagens höjdpunkt blir då jag med ryggsäcken full med råvaror spatserar hem till Aidan (vår son, som är i Sydafrika) och Emma (som jobbar) för att laga middag åt farmor Eve och lilla Vincento. Medan Eve och lille prinsen badar badbalja och tittar i fotoalbum så gör jag en svamp-grädd-sås, fixar en älgstek, wokar grönkål som jag spetsar med soya och balsamvinäger, och kokar/pressar broccoli och blomkål. Det hela blir till en creme-de-la-solskenshistoria och vid 19-tiden så kommer Emme tillbaka och gör oss sällskap.

Vad dagens botten var, har vid det här laget fallit mig helt ur sinnet…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.