RESET

08.00. Reset-knappen trycks in. En kraftfull kiropraktor går skicklig bärsärkargång på min kropp och jag får en andra chans då det smattrar i kotor som hamnar rätt. Halleluja!

Det har nu gått två veckor av gym-stoppet och bara det känns fel. Om man sedan adderar jul-mat och jul-vin på det så ska ni veta att jag känner mig som en stadsduva. Men nu vänder det. Nu får jag börja om att träna snart igen, och jag ber till Gud att allt ska hålla i sig.

13.10 lyfter jag sedan mot Oslo där jag åter är på plats för att delta i det som inte får berättas något om. Ännu. Men snart får jag. Typ om en vecka. Men jag är inte huvudpersonen, nej jag är blott ett stöd – men nu säger jag inget mer. I Oslo möter Armand, Ingy och lilla Isolde upp. Gissa om farfäderna blir glada!

Må gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.