Dagens agenda

I ledet att snabbt bli återställd (från ryggskottet) så hittar jag på massor av saker:

1: Sova mycket

2: Vila på spikmattan

3: Pressa inflammationshämmande ingefära och citron-jos

4: Göra korta enkla yogaövningar

5: Värma & svepa in mig med vete-bältet

6: Se roliga och upplyftande teveserier

7: Terrorisera min kiropraktors receptionist med sms om tidsbokning

Det finns alltså massor med saker att göra samtidigt som man tycker synd om sig själv… Det som känns mest ovant för mig är att jag tackar NEJ till all form av besök och socialt umgänge (fast Malinne lockar med drinkar) Ja det är ju inte så att jag är smittsam och har magsjuka eller så, men bara tanken på att vara sprudlande intressant gör mig trött. Nej energin måste jag satsa helt på mig själv denna lördag och hoppas på en socialare söndag. Amen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.