Inpuls nya lokaler

Det är ingen vanlig dag, nej det är premiär på Inpuls nya gym! Susann, Kirsi och Pernilla är typ Luleås driftigaste kvinnor och tillsammans har de drivit detta företag i MASSOR av år. Ibland måste man göra en storsatsning, som nu – och de två gymmen som de tidigare drev har slagits ihop till ett enda i en jättelokal på hela bottenplanen på Strand Gallerian. Wow så snyggt det blev!

Eftersom Sax & Maskin är lite involverade i detta företag (Amanda och Seb jobbar även där som instruktörer) så känner jag mig extra stolt över dessa fantastiska kvinnors framfart. Det ska bli så kul att börja träna på detta ställe, ja så snart min rygg är helt återställd ska jag svinga mig i de romerska ringarna. GRATTIS än en gång. I love you!

PS: De funderar på att köpa in en ringlight som service, då ”vissa kunder” brukar vilja filma sina övningar och lägga ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.