Dagens tack

Ibland då jag möter skickliga hantverkare så slås jag av ett rungande WOW. Som idag då naprapaten Rickard tog hand om mig på Naprapatakuten. Tänk att vissa bara har det, i händerna, i känslan, i intuitionen, i kunskapen, i kraften – att hjälpa andra som t.ex i detta fall då jag hade ryggskott.

Den kramp som hade lindat sig runt ryggraden fick ge vika och det kändes som om en exorcist just hade befriat mig från en demon. Puh. Med försiktiga steg tog jag mig sedan till salongen bara för att där mötas av ett mindre kaos. Tre frisörer på semester, en frisör som hjälper Inpuls med flytten till Strand Galleria, en frisör sjuk. Tänk er den mardrömmen med att fixa plats åt alla kunder och att försöka svara i en uppjagad telefon.

Det är tur att min ryggrad hade fått upprättelse och att jag stod stadigt denna dag. I morgon blir det lugnare. Tack gode Gud. Amen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.