Jag smakar på 2019

Ett nytt år skrider fram och lämnar osentimentalt 2018 bakom sig. Jag funderar på om jag alls hade några nyårslöften och blir nöjd då jag minns att det vara att öka träningen och få en fastare rumpa. Bakom mig sitter nu en stjärt som är max 30 år och jag minns att då jag dansade jazzbalett två gånger i veckan så hade jag en liknande.

Igår hann jag inte fundera på nya löften, nej för redan 10.30 så somnade jag in. Ja ryggskottet eller vad det nu är gör mig rätt trött och jag har mailat runt till alla kiropraktorer/ naprapater ett SOS-alarm att fixa till det så snart som möjligt. Men jag tar mig en funderare på om jag har något jag vill korrigera detta år. Hm. Nu vet jag: Att ALLTID ha med mig en egen tygpåse då jag handlar! Det kanske inte låter så storslaget, men många plastfria bäckar små…

Den här första dagen på 2019 känns dock väldigt Narnia-vacker och jag tar en långpromenad ute i en mild snöstorm. Inte riviga is-flingor i snålblåst utan mjuka fallande cornflakes-liknande flingor. Det känns både vemodigt och livgivande på samma gång. Amen.

Mió Evanne

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.