Febril fredag

Jag har gjort en sorts skiss för vad denna fredag ska innehålla. Punkterna som lyder är t.ex tvätta, vika gammal tvätt, städa, betala räkningar, förbereda middagen. Det hela är tänkt att jag ska göra i en semesterlunk MEN eftersom jag vaknar redan 06.00 så är jag klar vid 08.30! Då packar jag min västa och går till gymet och böjer mig ödmjukt för den tid jag fått:

Efter mina 60 minuters gympass är jag mer alert än semester-mysig och går om mitt jobb istället och jobbar med drop-in! Vad håller jag på med? Men kul är det…

Ikväll kommer min gamle vän lång-Pär på besök från Malmö och stannar över. Det ska bli skoj att mötas igen och tänka sig då har vi både en lill-Pär och en lång-Pär i lägenheten! (lill-Pär bor ju hos oss av och till sedan han blivit singel och hemlös) Trevlig helg alla mina läsare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.