Efter landsbygd

Jag är åter i stan och har lämnat landsbygden bakom mig. Eftersom det inte rått en sekund av något som kan likna lugn (så blir det med 14 personer samlade, på gott och ont) så ligger jag nu på min fårskinnsfäll med en ansiktsmask på och tystnad råder. Zeb är och hjälper till med flytten av vårt gym Inpuls och jag är alltså helt allena = underbart.

Det är för tidigt att sammanfatta julen 2018 för ännu återstår fler fantastiska middagar, fler fantastiska möten och fler dagar att njuta av innan vi kör igång på jobbet igen. Eftersom jag redan tappat kontroll på dagarna så räknar jag efter och finner att jag har hela 5 dagar kvar!

Ikväll blir det hemvändarträff + middag med Petersenskan och vid bordet ska även Zeb, Chrystella och Chaka-L ta plats. Jag är nästan redo…

View this post on Instagram

#thegettogether #meandmybffs

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.