Dagens skönhetstips

Jag får dagligen frågor beträffande vilken färg och form som mina kunder passar i och idag tänkte jag dra några korta tips:

1: Om din hy tenderar att blossa åt det rosa hållet och du vill vara blond: Se då till att du väljer en kall färg på håret så att du inte ser kvarts-lampe stekt ut. PS: I detta fall vill jag även påpeka att alla nyanser av blont är fel.

2: Se till att välja en foundation som är på ditt eget färgdjup samt nyans. Se till att du får en jämn applikation. I detta fall så vill jag även påpeka att förutom att nyansen är för mörk och för gul så har han missat områdena runt ögonen.

3: Se till att din makeup fejdar snyggt mellan de olika partierna, jag nu är det också ok att ha ett glow och en transparent look. PS: Glöm inte halsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.