Fuck Cancer

Temat är bubbel och huvudpersonen denna kväll är den bubblande och finaste bff-Chrystella. Hon bjuder in på fest för att fira att hon nu gått genom eld, vatten och sex stycken cytostatika behandlingar för sin cancer. Nu är hon färdig med detta och kvar stundar blott strålningen som visst ska vara smärtfriare. Det är värt att fira och runt omkring sig samlar hon människor som stöttat hennes färd ner till dödsriket och upp igen.

Älskade Chrystella, vad vore livet utan dig, ja jag är så glad att ha dig vid min sida. Livet är kort och låt oss alla svänga med våra trolleristavar och skapa magi. Låt våra dagar, hur många de än kan vara bli – absolutely fabulous!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.