Julveckan + 2 ryck

Det är julveckans första dag och i tomteverkstan (salongen) så råder det full aktivitet. Vi pinnar på som bara den och vi öppnar famnen mot denna vecka med pepparkakor, julmusik och marschaller. Hurra snart kommer tomten (fast i samma veva som jag skriver detta så inser jag ju att vi skippat det här med presenter, förutom en liten till Vincento)

Det är lätt att fastna i gamla spår (jobb, gym, netflix, sova) så idag gör jag två otippade ryck.

1: Beställer ett par jockstraps (har aldrig haft ett par, men i lördags så syntes mina blygsamma kallingar genom den skira sidenkostymen)

2: Tackar ja till att gå på basket! Har i mitt liv bara vart på 1 hockeymatch och på 0 basketmatcher. Min första fråga var ”när tror ni den är över” och jag vet att det är fel vinkel. Men ändå… Hur länge kan man hålla på med en boll? Hur som helst är det kvinnorna som spelar ikväll och det känns extra bra att stödja dem. Undra om jag har en bra plats? För visst har jag en plats?  Jag vägrar nämligen att stå på konserter och liknande evenemang. Ska man ha med sig nåt att äta under tiden. Borde jag ha handlat godis? Finns det en bar ifall det blir långtråkigt? Nej nu måste jag springa iväg. Det hela börjar om 20 minuter. Amen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.