En ”ledig” lördag

Jag är inte van att vara ledig på lördagar då jag är hemma i Sverige. Ni kanske tror att jag passar på att ta det lugnt och vila? Fel. Idag kör vi ett gympass under ledning av Viktor och får ta del av Functional Fitenss, något som mitt gym kommer att börja köra i sina nya lokaler i början på nästan år. Om det var tungt? Ja det kan jag lova. Jag misstänker att mina lår aldrig kommer att bli sig lika igen/ kommer jag alls att kunna dra upp mina tighta jeans?

Efter passet så stapplar jag iväg till salongen, ja där i källaren har jag en liten skapande ateljé där jag kan komponera och måla. Idag ska pappas julskulpturer få ett ansikte. Pappa har ett grovt synbortfall på 60% pga starr, så idag får jag inte bara måla – nej jag får hacka bort lite bitar som fått lite fel proportioner. Men det går, ganska bra. Första lagret färg är nu lagt och sedan får jag addera lite då detta torkat.

Lördagen går fort. Nu väntar en tupplur och sedan så har Zeb lovat bjuda mig på hemlagad sushi. Ha en underbar helg mina följare. Njut!

 

1 reaktion på ”En ”ledig” lördag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.