Julfix på gott & ont

Julen kommer närmre och något rött och svulstigt växer sig starkt. Det gör däremot inte plånboken och man får hålla hårt i det man har. Sen finns det folk som kommer på metoder att få in pengar och speciellt nu till jul så ramlar lur-breven och lur-sms:en in. Som denna t.ex – från dagens epost-skörd:

Jag tror att många av oss vet om ATT MAN INTE SKA KLICKA PÅ ”aktivera ditt konto” men jag är ju givetvis rädd att mamma och storasyster ska göra det – och bli avlurade julslantarna. Nej banker sänder inte ut sån här info. Vem ligger bakom detta? Jag känner ilska…Vad kan ett lämpligt straff vara som motsvarar denna djälvulskap? Spontant så känner jag att en riktigt ful ansiktstatuering borde vara lämpligt bot till ett sådant brott. Är det därför rapparna Gucci Mane och 6ix9ine ser ut som de gör?

Nej låt oss inte gå i fällan så att vi blir fattiga och ilskan, nej låt oss hålla oss på den goda sidan och vara glada och njuta av sköna december. Vi tar slutligen en titt in i tomtarnas ateljé ”Sax & Maskin” och ser vad jag har hittat på nu då:

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.