Åter i Luleå

Åter i verkligheten, åter på jobbet. Är allt då likadant? Nej det börjar med en halv dags kurs. Ni kanske tror att det är slött att gå på kurs, men för en aktiv man så kan det faktiskt vara en plåga att sitta på en stol och bara lyssna. Det går dock rätt bra och jag hinkar i mig kaffe för att hantera situationen.

Jobb – sen gym. Jag har just börjat följa en yogakille på insta och jag gör ett litet försök att plagiera en rörelse. Det visar sig sedan vara så mycket svårare än jag trodde, ja det kändes som som fotlederna ska brista. Vi tar en titt:

Det bästa med denna tisdag är att vintern återvänder och pannlapps-stora snöflingor faller ner och gör Luleå helt vitt. Välkommen!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.